Förenkla och förbättra

Från idé till färdig design i endast några få steg: det digitala verktyget för dina lean production-lösningar.

Ställningsbygge i ny tappning

Planera och anpassa dina utkast för allt från enkla ställningar till FiFo-hyllor snabbt och enkelt och skicka ritningarna i en handvändning till kollegor i form av en länk. Snabba på orderhanteringen och optimera materialflödet. Dra fördel av item engineeringverktyg, din effektiva hjälpreda för kontinuerlig förbättring.

Planera var du än befinner dig

Engineeringverktyget från item fungerar på alla enheter med internetuppkoppling, utan installation. Skissa på nya idéer och förbättringar direkt, var du än är. Alla dina utkast sparas säkert online.

Snabba resultat

Engineeringverktyget från item omfattar ett tydligt användargränssnitt så att du enkelt kan bearbeta profilrör: kapa av, för samman, kläm ihop, klart! Tack vare enkel hantering av rullbanor och ytterligare komponenter och lösningar för ställningsbygge kan du sätta igång direkt.

Kontinuerlig förbättring på ett enkelt sätt

Med några få klick tar items engineeringverktyg fram fullständiga projektritningar och monteringsanvisningar baserat på dina utkast. Verktyget skapar helt automatiskt ett arkiv av alla utkast så att du kan fokusera helt på att optimera ditt materialflöde.

Stor variation

Engineeringverktyget från item ger dig snabb åtkomst till alla komponenter du behöver för att utforma dina ställningar. Du kan dessutom beställa allt du planerar utan krångliga processer eller långa väntetider. Vi kallar det Digital Engineering – för dig innebär det att du enklare och snabbare får optimala resultat.

Tydlig tidsbesparing

Har du någonsin behövt skapa en helt ny ritning för varje liten ändring i en konstruktion? Med items engineeringverktyg kan du genomföra anpassningar på utkast när som helst och spara som ny version. Det innebär att du snabbt kan hitta lösningar för ett bättre materialflöde.

Enkel samordning

Eftersom dina skisser, projektritningar och monteringsanvisningar finns i digitalt format i engineeringverktyget, kan du enkelt dela dem med dina kolleger. Det gör att du slipper krångligt pappersarbete, förbättrar samordningen i processer för kontinuerlig förbättring och ökar produktiviteten hos din personal.

Inga krav på förkunskaper

Engineeringverktyget från item har en integrerad anvisning och styrs enkelt med musen. Det vägleder dig steg för steg i alla funktioner som du behöver för att förbättra materialflödet. Om du har frågor får du snabb och kompetent hjälp av vårt serviceteam.
Vänta inte. Sätt igång nu!
TILL ENGINEERINGVERKTYGET

Versand innerhalb von drei Werktagen bei Lieferung innerhalb Deutschlands.

Versand innerhalb von drei Werktagen bei Lieferung innerhalb Deutschlands.

x

Versand innerhalb von drei Werktagen bei Lieferung innerhalb Deutschlands.